EnglishRomanian

Panouri tip sandwich frigorifice

Panouri tip sandwich frigorifice cu fixare vizibila - structural autoportante cu tehnologie SIP

Panouri tip sandwich frigorifice

Panouri tip sandwich frigorifice cu fixare vizibilă - structural autoportante cu tehnologie SIP
// ERGODOMICA ARHITECT

PANOURI TIP SANDWICH DE PERETE FRIGORIFIC ERGODOMICA CU SPUMĂ POLIURETANICĂ

DESCRIERE: Panouri tip sandwich frigorifice cu fixare vizibilă destinat încăperilor cu temperatură negativă. ERGODOMICA reprezintă o gamă de panouri destinate spațiilor frigorifice industriale.

Panouri tip sandwich frigorifice cu fixare vizibilă destinat camerelor frigorifice. Rezistența termică deosebită, rezistenta mecanica, aspect plăcut și instalare ușoară datorită sistemului de fixare nut și feder.

panouri structurale tip sandwich

ERGODOMICA garantează densitatea medie a spumei în panou de 42 kg/m3. Panourile tip sandwich frigorifice marca ERGODOMICA sunt disponibile la grosimi de la 80 mm pâna la 200 mm.

  • Lățimea utilă: 1000 mm
  • Lungimea: la cererea clientului, restricționată de mijlocul de transport.

Panouri tip sandwich frigorifice cu fixare Camlock // ERGODOMICA ARHITECT

Panoul tip sandwich frigorific marca Ergodomica cu spumă poliuretanică și închidere CAMLOCK este destinat în special camerelor frigorifice. Acest tip de produs reprezintă o gamă de panouri frigorifice destinate spațiilor industriale cu temperaturi negative, având rezistența termică deosebită, rezistența mecanică, cu aspect plăcut și instalare ușoară.

PANOURI TIP SANDWICH PERETE FRIGORIFIC ERGODOMICA CU SPUMĂ POLIURETANICĂ

Panou tip sandwich cu fixare vizibilă destinat camerelor frigorifice. Rezistența termică deosebită, rezistența mecanică, aspect plăcut și instalare ușoară datorită sistemului de fixare nut și feder.

panouri structurale tip sandwich

Produs dupa standarde europene, panourile tip sandwich frigorifice cu fixare Camlock ERGODOMICA intregeste gama de panouri tip sandwich frigorifice destinate spatiilor frigorifice industriale si se impune ca cel mai bun panou tip sandwich din acest domeniu.

ERGODOMICA garanteaza densitatea medie a spumei poliuretanice în panou de 42 kg/m3. Panourile tip sandwich frigorifice marca Ergodomica sunt disponibile la grosimi de la 80 mm pâna la 200 mm.

Ce este Camlock?

CAMLOCK reprezintă un dispozitiv de închidere încorporat în fiecare panou tip sandwich care elimină practic necesitatea utilizării șuruburilor autoforante de fixare. Fixarea rapidă și sigura, respectiv etanșarea perfectă a panourilor sunt doar cateva dintre avantajele utilizării sistemului de închidere camlock. În același timp sistemul ajută la alinierea panourilor frigorifice tip sandwich și facilitează procesul de montare/demontare și reansamblare.

Case pe structură metalică cu profil zincat și europrofile HEB și HEA // ERGODOMICA ARHITECT

O soluție fiabilă pentru lipsa caselor calitative și puterea financiară scăzută a consumatorilor, subliniată de dificultatea obținerii de împrumuturi ipotecare, piața imobiliară din România este potrivită perfect acestei tehnologii de case ieftine, oferind astfel unei mase mari de populație posibilitatea de a construi o casă cu 3-4 dormitoare și 2-3 băi, garaj, pentru prețul unui apartament mediu. Elementele de construcție aferente unei astfel de case sunt produse în propria fabrică, care are avantajul că elementele sunt fabricate sub un control strict al calității.

Structurile realizate din profile metalice de înaltă rezistență și greutate proprie redusă au o rezistență ridicată la acțiuni seismice, motiv pentru care sunt recomandate să fie utilizate cu succes pentru construcția de locuințe rezidențiale, clădiri sociale, hoteluri, școli, spitale, precum și pentru extinderi, mansardă, anexe. Datorită performanței de izolare termică a panourilor sandwich cu izolație din polistiren ignifugat mult superioară celei din zidărie, este posibilă creșterea suprafeței utile cu până la 10% (pentru o casă de 200mp, de exemplu, se obține o cameră de 20mp), fără a afecta zona construită).

hale pe structura metalica
hale pe structura metalica
hale pe structura metalica

Hale pe structură metalică // ERGODOMICA ARHITECT

Construcția de hale metalice industriale este una dintre principalele activități desfășurate de ERGODOMICA. Producția de profiluri zincate C, Z, U și Ɛ pe linii continue asigură o flexibilitate mai mare în lungimea profilelor și în timpii de execuție scurt a le comenzilor. Toate accesoriile de finisare sunt realizate pe ghilotine și abcante moderne, cu 6 și 8 m CNC.

Utilizarea halelor metalice este indicată atât pentru clădiri simple, cum ar fi depozite sau spații comerciale, cât și pentru clădiri mai complexe (birouri, săli de expoziție, adăposturi pentru animale sau depozite de scule).

ERGODOMICA oferă o gamă largă de hale metalice, hale modulare pe structură ușoară sau laminată. Aceste hale metalice au deschideri între 6 și 20 m și distanțe între stâlpi de 4 până la 6 m. Lungimea unei hale metalice va fi multiplul distanței dintre stâlpi, iar înălțimea va varia între 3 și 8 m. De asemenea, la cerere, compania poate produce hale metalice ne-standard, oferind clienților săi servicii de proiectare în funcție de nevoile lor.

Halele metalice asigură o întreținere mult mai ușoară decât clădirile tradiționale și elemente de rezistență foarte ușoară, cum ar fi cimentul, lemnul solid sau alte materiale de construcție tradiționale.

hale pe structura metalica
hale pe structura metalica
hale pe structura metalica

Structuri metalice și profile // ERGODOMICA ARHITECT

Structurile metalice sunt mult mai puțin costisitoare în comparație cu soluțiile alternative de pe piață. Pentru construcțiile care necesită un timp scurt de execuție, cea mai imediată soluție este să recurgă la structuri metalice, deoarece acestea sunt deja executate în dimensiuni standard ușor de asamblat (astfel demontarea este la fel de ușoară) pentru a atinge configurația dorită a clădirii. În plus, aceste structuri metalice oferă și posibilitatea ca elementele de construcție să poată fi asamblate parțial direct din fabrică, facilitând astfel transportul și asamblarea finală.

Utilizări ale structurilor metalice:

  • Clădiri industriale, agricole și comerciale (hale industriale, depozite, zone de producție etc.).
  • construcții civile / locuințe metalice
  • anele (grajduri, cutii de scule, ateliere, service auto sau garaje)
  • clădiri sociale (biserici, întreprinderi, sediul asociației și alte grupuri)
  • scale mari (comunicații)
accesorii hale metalicea
hale pe structura metalica
hale pe structura metalica

ACCESORII // ERGODOMICA ARHITECT

O hală metalică durabilă, pe lângă sistemul de calitate din care este construită, nu este completă fără accesoriile potrivite. În acest sens, puteți apela cu încredere la accesorii și șuruburi ERGODOMICA, compania noastră oferindu-vă o gamă completă pentru asamblarea și finisarea rapidă a sălilor metalice (colț exterior, fascia gable, creastă de acoperiș, suport pentru acoperiș, picătură, colț interior, U- marginea profilului, suport pentru piedestal etc.).

accesorii hale metalicea
accesorii hale metalicea
accesorii hale metalicea
accesorii hale metalicea
accesorii hale metalicea
APELARE RAPIDA