Sistem de construcție 3D IBT și tehnologia de construcție

Sistem de construcție 3D IBT și tehnologia de construcție

Tehnologia de construcție cu panouri tip SIP (panouri izolate structural) și tehnologie de construcție reprezintă un mod monolitic de construcție, caracterizat prin:

  • Caracteristici anti-seismice îmbunătățite în comparație cu metodele de construcție convenționale (cărămidă)
  • Creșterea proprietăților de izolare termică.
  • Proprietăți crescute de izolare fonică
  • Ușurință de punere în aplicare, costuri reduse și cerințe pentru forța de muncă
  • Produsul final de construcție de înaltă calitate
  • Timp de construcție excepțional scăzut
  • Tehnologia IBT este cunoscută în peste 50 de țări din întreaga lume, permițând construirea în timp scurt a unor clădiri industriale, rezidențiale și administrative de înaltă calitate.

INNOVATIVE BUILDING TECHNOLOGY

Sistem de construcție SIP (panou izolat structural) și tehnologie de construcție

Panouri tip  EPS 3D structural autoportante SINGLE: Foaie de polistiren armat cu două ochiuri metalice asamblate prin intermediul cusăturii cu fire de oțel sudate în electro-fuziune. Acest panou este utilizat cu amestecul de beton armat, pentru pereții despărțitori și pereții exteriori de închidere. Tencuiala structurală sau de acoperire este aplicată cu sistemul (SHOT CRETE), de asemenea, poate fi utilizată în poziții orizontale, la crearea de panouri pentru acoperișuri mici și / sau suprasarcini, completate cu oțel de armare adecvat și turnare din beton.

De asemenea, este esential de subliniat faptul că există diferite tipuri de panouri single. Unele sunt potrivite pentru realizarea pereților despartitori, altele sunt variante în care parametrii precum densitatea polistirenului, grosimea și diametrul sârmei de oțel se modifică în conformitate cu cerințele solicitate (pereți despărțitori, dispozitive izolatoare fonice, dispozitive de închidere, dispozitive de izolare termică etc.).

Sistem de construcție EPS 3D structural autoportante DUBLU

Panouri tip sandwich EPS 3D structural autoportante DUBLU: Foaie dublă din polistiren armat cu ochiuri metalice, care sunt asamblate cu ajutorul cusăturii cu fire de oțel, sudate în electro-fuziune, la o distanță variabilă egală de 8 ÷ 25 cm.

Acest panou este utilizat pentru confecționarea pereților care poartă forfecarea cu beton armat turnat la fața locului pentru realizarea clădirilor cu mai multe etaje sau chiar cu un singur etaj, pentru care sunt solicitate anumite cerințe de izolare.

Sistem de construcție EPS 3D structural autoportante pentru podele și acoperișuri

Panouri tip  EPS 3D structural autoportante pentru podele și acoperișuri: Foaie de polistiren armat cu două ochiuri metalice asamblate prin intermediul cusutului cu fire de oțel sudate în electro-fuziune.

Acest panou este utilizat pentru confecționarea elementelor orizontale (panouri pentru acoperișuri) cu ajutorul turnării pe loc de oțel suplimentar în locurile predispuse și turnarea pe locul a betonului armat.

Sistem de construcție EPS 3D pentru scări (STAIRS PANEL)

PANOURI TIP SANDWICH EPS 3D PENTRU SCARI: Scara ușoară pentru uz intern, extern. Pentru a satisface cerințele dumneavoastră acest tip de panou este format dintr-un bloc de polistiren spumos conform cerințelor de proiectare, acoperit cu două straturi de plasă de sârmă de oțel asamblate cu sârmă electro-sudată.

Acest panou, consolidat în mod corespunzător și finisat cu turnare pe loc în spațiile potrivite, este utilizat pentru a construi scări de acces pana la o lungime maximă de 6 m.

Panoul scărilor se caracterizează prin așezarea extrem de ușoară avand o rezistența structurală deosebită. Pregătit de utilizare bi-direcționala.

TESTE PANOURI TIP SANDWICH EPS 3D (SEISMICE șI BALISTICE)

TEST BALISTIC

TEST SEISMIC

APELARE RAPIDA