Ergodomica Arhitect
EnglishRomanian

Ergodomica Arhitect

Despre noi

ERGODOMICA ARHITECT

Panouri tehnologie SIP

Ergodomica Arhitect este o firmă ce oferă ultima tehnologie de construcție, prezentă pe piața din România de 3 ani cu panouri de tip SIP, case pe structură metalică, hale pe structură metalică, panouri structural autoportante ușoare tip sandwich, tâmplarie PVC (termopane) și uși de interior dar și uși de exterior.

Grupul de firme a acumulat o experiență de aproape 40 de ani în domeniul proiectării și construcțiilor, având ca dată de naștere 1981.

Fabrici de producție în 4 țări

În acest moment grupul are fabrici în Grecia, Bulgaria. Albania și Macedonia de nord. În cadrul portofoliului nostru de lucrări se numară clienți din peste 20 de țări ale Europei.

Soluții inovative

Echipele noastre de profesioniști în arhitectură, proiectare și execuție sunt extrem de flexibile și inovatoare, astfel încât toate planurile dumneavoastră să poată fi îndeplinite cu succes, într-un interval de timp cât mai scurt.

Valorile noastre

RESPECTUL FAȚĂ DE CLIENȚI

Prin serviciile și produsele (panouri tip sandwich cu tehnologie SIP) oferite, încercăm să obținem respectul pe care îl acordăm noi înșine clienților noștri. Vă punem la dispoziție nu numai experiența celor aproape 40 de ani de activitate ai grupului de firme, ci și responsabilitatea față de fiecare proiect în parte, oferindu-vă servicii și produse personalizate de calitate.

DEZVOLTARE CONTINUĂ

Respectarea angajamentelor pe care ERGODOMICA și le-a asumat nu ar fi posibilă fără cunoașterea și aplicarea celor mai noi tehnologii în domeniu. Politica de achiziții, la fel ca și investițiile în specializarea personalului reflectă interesul susținut pentru realizarea acestui obiectiv și refuzul oricărui compromis în legatură cu standardele de calitate.

INTEGRITATE

Faptul că ne deținem în portofoliul nostru clienți din peste 20 de țări din Europa (panouri tip SIP, tâmplărie PVC, uși interior/exterior, panouri structural autoportante EPS CIMENT), având  fabrici de producție în 4 țări europene, ne recomandă ca un partener de încredere. Proiectarea și execuția lucrărilor de calitate,  respectarea termenelor de execuție, transparența, credibilitatea, confidențialitatea fac parte din politica companiei noastre și se respectă întocmai.

 

ATITUDINE POZITIVĂ

Ergodomica Arhitect adaugă experienței în domeniul serviciilor de proiectare și execuție, flexibilitatea și deschiderea necesare dezvoltării permanente. Adaptarea la cerințele pieței se face din mers, respectând atât profilul clienților, cât și valorile companiei. Prin atitudinea pozitivă pe care am adoptat-o, am reușit să câștigăm încrederea partenerilor noștri.

Panouri tip sandwich structural autoportante

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

SOLICITĂ OFERTA

    LOCALIZARE

    Strada 13 Decembrie, nr 17, biroul nr 8, Brasov