EnglishRomanian

Case și hale pe structură metalică cu profil zincat și europrofile HEB și HEA

CASE PE STRUCTURA METALICA SI HALE PE STRUCTURA METALICA

Case și hale pe structură metalică cu profil zincat și europrofile HEB și HEA

HALE PE STRUCTURĂ METALICĂ PENTRU DEPOZITARE ȘI PRODUCȚIE

Deoarece profilele sunt preasamblate mecanic, executarea acestui tip de hale pe structură metalică cu profil zincat și Europrofile HEB și HEA se realizează cu rapiditate și cu mai multă ușurintă. Costurile de întreținere al acestui tip de construcții este semnficativ redus iar rezistența în timp este una durabilă. Halele industriale și de producție variază în funcție de nevoile clientului. Chiar dacă ai nevoie de o hală de marfă de dimensiuni mai reduse sau ai nevoie de un depozit de dimensiuni mai mari. Hale pe structură metalică cu profil zincat ERGODOMICA sunt soluția potrivită pentru cerințele tale.

hale pe structura metalica depozitare

HALE PE STRUCTURĂ METALICĂ: AGROZOOTEHNICĂ

Halele agro-zootehnice pe structură metalică ușoară cu profil zincat cuprind: crescătorii de animale, grajduri, adăposturi, depozite cereale etc. Sunt dezvoltate cu tehnologie de ultimă generație, permit un flux de lucru optim și iluminat natural optimizat. Halele metalice reprezintă o variantă atractivă și special gândită pentru fermieri și agricultori. Nevoile tale specifice pot fi îndeplinite cu ușurință, astfel încât animalele să fie adăpostite în condiții optime iar cerealele să aibă un mediu potrivit acestora.

hale pe structura metalica frigorifice

HALE PE STRUCTURĂ METALICĂ FRIGORIFICE ȘI PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARĂ

Realizarea halelor frigorifice pe structură metalică cu profil zincat este o investiție importantă din acest domeniu dar una rentabilă pe un termen lung. Depozitele frigorifice pot fi: cu linii de prelucrare, cu spații de depozitare, de congelare etc. Acest tip de construcții implică costuri reduse de execuție și nu necesită întreținere în timp, fiind folosită structura integral zincată de nivel superior care rezistă la coroziuni.

hale pe structura metalica frigorifice

HALE PE STRUCTURĂ METALICĂ ETAJATĂ CU BIROURI INTERIOARE

Proiectăm și producem hale pe structură metalică cu profil zincat din oțel de rezistență sporită, etajate cu birouri interioare situate la etaj. Structura halelor cu birouri interioare este din profile zincate fiind cunoscut faptul că acestea sunt rezistente în timp fără să aibă nevoie de vopsire periodică sau orice altă întreținere. Ca producator și constructor de hale metalice, optimizăm soluțiile noastre constructive pentru a ne adapta cerințelor afacerii tale.

hale pe structura metalica birouri

HALE PE STRUCTURĂ METALICĂ PENTRU CLADIRE DE BIROURI

De la o hală pe structură metalică cu profil zincat și europrofile HEB și HEA standard până la un proiect personalizat, cum ar fi o hală pe structură metalică împreună cu o cladire de birouri, hale pe structură metalică marca ERGODOMICA îți oferă soluția. Cu diferite tipuri de arhitecturi, pentru a satisface cerințele tale. O astfel de cladire poate optimiza activitatea afacerii tale, ținand cont de faptul că birourile se află în același corp cu hala, indiferent de destinația acesteia. Garantăm calitate și durabilitate și îți oferim un termen scurt de construire.

hale pe structura metalica service

HALE PE STRUCTURĂ METALICĂ PENTRU SERVICE AUTO, CAMIOANE, GARAJE

ERGODOMICA îți construiește proiectul pentru a satisface cerințele tale arhitecturale, cu diferite tipuri de închideri. Proprietarii service-urilor auto și mecanicii au parte de un spațiu de lucru suficient. În halele ERGODOMICA de diferite dimensiuni, puteți repara mașini sau camioane. Îți venim în ajutor inclusiv cu realizarea zonei de întâmpinare clienți.

hale pe structura metalica service

HALE PE STRUCTURĂ METALICĂ: ACOPERIȘURI COPERTINE, SOPROANE

Hale pe structură metalică: Șorpoanele metalice sunt o alternativă modernă ce poate fi utilizată pentru a depozita utilaje, nutret sau pentru a proteja utilaje. Realizăm structuri metalice din profile zincate, pereți parțial sau complet închiși, poate fi acoperit cu tablă cutată sau panouri sandwich. Structura poate fi proiectată, livrată și montată oriunde în țară, având și posibilitatea ca oricând să fie demontată.

panouri tip sandwich tehnologie SIP

HALE PE STRUCTURĂ METALICĂ: CLĂDIRI BIROURI, COMPARTIMENTĂRI, MAGAZIN DE PREZENTARE

Hale pe structură metalică pentru clădirile de birouri, fie că au un singur etaj sau mai multe, îndeplinesc numeroase cerințe. Acestea reprezintă, în primul rând, compania și principiile acesteia. Eficiența acestor clădiri este strâns legată de un climat de lucru optim. Îți oferim soluții durabile și practice pentru magazine de prezentare, indiferent de domeniul acestora.

panouri tip sandwich tehnologie SIP

CONTAINERE, CONSTRUCȚII MODULARE

Acestea pot fi utilizate în diferite domenii de activitate, de exemplu în industrie sau comerț, pentru evenimente, ca și element de legatură sau ca și spațiu de depozitare pentru șantiere. Containerele pot fi de diferite mărimi și cu diferite opțiuni de echipare, inclusiv  cu ușă sau geam dacă este nevoie.

tamplarie pvc
APELARE RAPIDA